Ön készíttetett már weboldalt? Mik a tapasztalatai?

Szánjon rá 10 percet, és ossza meg a webfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalatait!

Pontosság, precíz munka, gördülékeny együttműködés, szakértői támogatás. Vagy: félbehagyott weboldalak, több hónapos csúszások, nem várt költségek és elérhetetlen fejlesztőcsapat. Önnek melyik ismerős?

Szánjon rá 10 percet, és ossza meg a webfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalatait itt:
https://www.fws.hu/webfejlesztesi-elegedettsegi-mutato
A kutatás során  a megrendelők webfejlesztéssel kapcsolatos elégedettségét szeretnénk felmérni. Célunk, hogy pontos visszajelzést kapjon a webfejlesztői szektor arról, vajon mi igaz az egyelőre csak fórumokon, kommentekben olvasható elégedetlen megnyilvánulásokból. A webfejlesztő vállalkozások szolgáltatásainak minőségi fejlődése csak úgy érhető el, ha szembesítjük a szektort a róla a megrendelői oldalon kialakult képpel.Ha az elmúlt években Ön is vett igénybe bármilyen webfejlesztéssel kapcsolatos szolgáltatást, készíttetett weboldalt vagy webshopot, kérjük, segítse a kutatást személyes tapasztalataival! A felmérés névtelen, semmilyen módon nem gyűjt személyes adatot. A felmérést a fws online kft. végzi. Ha bármilyen kérdése, észrevétele lenne, kérjük írja meg a kamara##kukac##gymsmkik.hu vagy az office##kukac##fws.hu email címre.

Kövesse a kamara online felületein a folyamatosan frissülő szakmai és üzleti információkat! A felmérés eredményét a kamara honlapján közzétesszük.
Köszönjük együttműködését!

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png