Osli adott otthont a Nyugati Kapu Klub félévzáró találkozójának

A vidéki turizmus és a falusi vendéglátás volt a fő téma a Fertő-Rábaközi Térség üzleti közösségének legutóbbi találkozóján.

Fotók: Németh Ferenc

Június 29-én tartotta legutóbbi találkozóját a Nyugati Kapu Klub, amelynek ezúttal az Osli Tópark Szabadidő és Rendezvénypark volt a házigazdája. A vállalkozások képviselői hangulatos környezetben, a térség szempontjából igazán fontos témákról értekeztek.

  • Csapó Péter, a Fertő-Rábaközi Térség elnöke köszöntőjében kiemelte, hogy mennyire fontos a vállalkozói szemlélet a turizmus szempontjából. Példaként említette az Osli Tópark működését, amely szolgáltatási portfóliójával a település turisztikai zászlóshajója.

  • Osli község polgármestere, Fodor József a település és tópark területének történetét ismertette. Fontosnak tartja, hogy a turizmus tovább fejlődjön, amelynek kitörési lehetőségét turistaútvonalak kijelölésében és tájházak létrehozásában látja.

  • A tópark üzemeltetője, Böcskei Richárd büszke arra, amit az elmúlt pár év alatt Osliban létrehoztak. Szolgáltatásaik ismertetése során kiemelte, hogy aki pihenésre vagy nyugalomra vágyik, az náluk megtalálhatja számításait. Teljesen zárt magánterületükön 6 hektáron, egy 3,5 hektáros belső tóval, szigettel, különlegesen gazdag élővilággal és halállománnyal várják vendégeiket.

  • A folytatásban a vidéki turizmus és falusi vendéglátás elemeiről beszélgettek a résztvevők Erdős Vilmos témavezető moderálásával.


A közös eszmecserével és a tervezett programok átbeszélésével zárult találkozó sikeresnek bizonyult, hozzájárult a Nyugati Kapu Klub tagjaninak fejlődéséhez és még szorosabb együttműködéséhez.


Csatlakozzon Ön is a térség üzleti közösségéhez és fedezze fel a benne rejlő lehetőségeket!

Következő találkozó:

  • Helyszín: Kapuvár, Győri út 2.
  • Időpont: 2023. szeptember 28. (csütörtök) 16:00
  • Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 25.
  • Jelentkezés ITT!

A csatlakozás feltétele az önkéntes kamarai tagság, a vállalkozó pozitív attitűdje és hogy „működjön a kémia" az adott csoporttal. A részvétel külön egyeztetést igényel!
A havi rendszerességű találkozók különböző programok mentén, de a közös ötletelés és célok érdekében hivatottak működni.

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png