Ózon – Nett: környezetbarát, vegyszermentes és gyors tisztítás

Az Universal Travel Kft. – külföldi szakmai utak szervezésére specializálódott vállalkozás – a megrendelések elmaradása miatt új üzletágat indított és azonnal átállt a gyors és hatékony ózonos fertőtlenítés szolgáltatás nyújtására.

"Cégünk egy modern, nagyteljesítményű – 6 ózonlapos – 30.000 mg/h kapacitású készülékkel szeretne varázslatos higiéniát teremteni az Ön környezetében."

Az ózon három oxigénatomból álló molekulákból összetevődő halványkék színű gáz. Magas koncentrációban az ózon instabil, vagyis hamar lebomlik oxigénné. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag. Sokszorosan erősebb, hatékonyabb és gyorsabb, mint a klór, ugyanakkor környezetbarát, vegyszermentes fertőtlenítést biztosít, amelynél hatékonyabbat jelenleg nem is ismerünk.

Az ózont a 19. század óta használják fertőtlenítésre. Ha oxidálható anyagokkal érintkezik (kórokozó, vírus, gomba, stb.), azonnal reakcióba lép vele és megsemmisíti azt.

Az ózongenerátor egy olyan eszköz, amely ózont bocsát ki a környezetbe ózonlap segítségével. Legfőbb előnye, hogy teljesen vegyszermentes, környezetbarát, az eljárás gyors és hatásos. Jól használható a lakásban, gépkocsiban (autóklíma tisztítás is), vagy akár a kamrában, alagsorban, pincében is.

Rendkívül hatékony a penészgombák elpusztítására, dohányfüst vagy egyéb füstszag eltávolítására és baktériumok, vírusok, paraziták ellen is. Mivel az ózon légnemű anyag, könnyen behatol olyan helyekre is, amelyekhez más tisztítószerrel nem lehet hozzáférni: a falak és nyílászárók, redőnyök réseibe, a fal, a padló és bútorzat apró repedéseibe, a légkondicionáló, levegőcserélő rendszer csatornáiba vagy a függönyök, falikárpitok, szőnyegek és egyéb lakástextíliák szövetébe is.

Elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, véglényeket, gombákat, atkákat és egyéb parazitákat, illetve gátolja az erjedést, rothadást. Ezért éléskamrában is érdemes rendszeresen használni, mert növeli az ott tárolt élelmiszerek eltarthatóságát. Ugyanezen okok miatt igen jól hasznosítható a különböző csemegeárukat, friss árukat, zöldséget, gyümölcsöt forgalmazó üzletekben is.

Leggyakoribb felhasználásai:

Fertőtlenítés

99,9%-os hatékonysággal felszámolja a vírusokat, baktériumokat.

Szagtalanítás

Megszünteti a kellemetlen, dohos szagokat.

Rovarírtás

Elpusztítja a poratkákat, ágyi poloskákat, egyéb kártevőket.

Káresemények után

Teljes körű fertőtlenítést nyújt víz-, szennyvíz-, tűz- vagy egyéb károk után.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png