Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

Palatia Nyomda és Kiadó Kft.

1993-ban alapított nyomdánk idén ünnepli fennállásának 30 éves évfordulóját. Gépparkunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mind a nagy példányszámú ofszet nyomtatványokat, könyveket, mind az egyedi, kisebb darabszámú nyomdai termékeket képesek legyünk kiváló minőségben, kedvezõ áron előállítani. Stratégiánk része, hogy a nyomdai kivitelezéssel kapcsolatos valamennyi feladatot igyekszünk „házon belül tartani”, ezzel is csökkentve a nyomtatási költségeket.

Nyomdánkban folyamatosak a beruházások, hogy a legkorszerűbb technológiák segítségével szolgálhassuk ki a legkülönfélébb igényeket. Vevőorientált szemléletmódunk érdekében folyamatosan fejlesztjük szakembereinket és gépparkunkat is, hogy a megváltozott igényeknek teljes körűen meg tudjunk felelni.

Képzett grafikus és kiadványszerkesztő kollégákkal dolgozunk, így nem csak a nyomdai elõállításban, de a termékek tervezési, szerkesztési fázisában is ügyfeleink szolgálatában állunk. Lehetőségeinkhez mérten igyekszünk a környékbeli intézmények, kulturális és művészeti kezdeményezések, valamint egyéb civil szervezetek munkáját is támogatni.

Miért érdemes minket választania:

  • Több mint három évtizednyi tapasztalat és szaktudás, elhivatottság
  • Korszerű technológiai háttér és géppark az igények teljes körű kiszolgálásáért
  • Megbízható alvállalkozói és beszállítói háttér a legmegfelelőbb alapanyagok biztosítása érdekében
  • Elérhető árak, költséghatékonyság alapú kalkuláció
  • Rugalmasság – rövid gyártási idõk
  • Ügyfélközpontúság, közvetlen kommunikáció.

 

Palatia Nyomda és Kiadó Kft.
Radek József
9026 Győr, Viza u. 4.
https://palatia.hu
3696510100

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png