Papp-Vida Csilla egyéni vállalkozó

Papp-Vida Csilla egyéni vállalkozó

2011-ben alapított vállalkozásom könyvvizsgálói és adószakértői tevékenyéget nyújt. Küldetésem, hogy a rám bízott feladatot pontosan, magas színvonalon lássam el. Az adóhivatalban adószakmai területen eltöltött 17 évi tapasztalatom hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan tudjam segíteni a vállalkozásokat adózási kérdésekben, eligazodni az adónemek sokaságában, illetve megfelelően képviselni őket az adóhatósági eljárásokban.

Adózási kérdésekben a minden tekintetben optimális megoldásra törekszem, szigorúan ügyelve a törvényi előírások betartására. Vállalkozásomban olyan komplex szolgáltatást nyújtok ügyfeleimnek, amely nem csak a feladat gondos és felelősségteljes ellátását biztosítja, hanem elősegíti döntéseik megalapozását is.

Szívesen fogadom azokat az ügyfeleket, akik egyedi, nem rutinszerű kérdésben kérnek segítséget, egyre több ügyfél fordul hozzám bizalommal olyan kérdésekben, melyek szokatlanok, és a megoldásuk nagyobb szakértelmet kíván. Számomra ez kihívást jelent, és büszke vagyok arra, hogy egyre komplexebb és összetettebb feladatok találnak meg, melyeket sikerrel tudok bonyolítani.

Fontosnak tartom a folyamatos önképzést, a kötelező képzéseken felül olyan képzéseken is részt veszek, melyek speciális tudást nyújtanak. Hiszem, hogy a tanulás a megújulás mellett abban is motivál, hogy minél magasabb minőségben nyújtsak szolgáltatást megbízóim részére.

Ennek érdekében idén több speciális képzésre is jelentkeztem. Az együttműködés során ügyfélközpontú, tanácsadásra épülő munkakapcsolat kialakítására törekedem. Vállalkozásom alapítása óta önkéntes tagja vagyok a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának.

 

Papp-Vida Csilla egyéni vállalkozó
Papp-Vida Csilla
9027 Győr, Budai út 5/A.
www.vidaconsulting.hu
36306393056

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png