Partnerlátogatás a Renato Design Bt.-nél

Renato Design, a creatív stúdió, ahol minden egyedi kérést megvalósítanak.

A kapuvári székhelyű Renato Design Bt. 2021-ben ünnepelte 25 éves fennállását. A vállalkozás folyamatos fejlődésének, korszerű gépparkjának és kiváló szakértelmének köszönhetően professzionális szinten tudják a grafikai és marketing munkák trendjeit teljesíteni. Széleskörű szolgáltatási portfóliójuknak és magas szakértelműknek köszönhetően vásárlói és üzleti közösségük folyamatosan bővül.

Kamaránk képviselői, az augusztus 30-án tett látogatás során, Németh Nóra ügyvezető jóvoltából a vállalkozás háttérmunkáiba is betekintést nyerhettek. Megismerkedhettek a grafikai tervezés, nyomdai előkészítés, gravírozás és a nagyformátumú nyomtatás folyamatával. Láthatták, hogyan készül a vállalkozás új webshopja, amely hamarosan, új ajándékozási élmény elérhetőségét teszi lehetővé egyedi, személyre szabható termékekkel.

A creatív stúdió főbb szolgáltatásai:

  • Logó- és arculattervezés
  • Nagyformátumú nyomtatás: molinók, cégtáblák, bel- és kültéri üzletdekorációk, rollupok, autódekorációk, vászonképek, fotótapéták
  • Nyomdai termékek tervezése és gyártása: névjegykártyák, szórólapok, ajándékutalványok, prospektusok
  • Gravírozás fémre, fára, üvegre
  • Munkaruhák, pólók feliratozása
  • Egyedi és céges ajándéktárgyak tervezése és gyártása

A Renato Design Bt. hivatása igazán egyedi. Tevékenységeikkel vállalkozások megszépítésén működnek közre.
Németh Nóra ügyvezető szereti a kihívásokat, az új dolgokat. Szereti a várost, ahol a vállalkozása működik. Elégedettség tölti el, amikor végigsétál Kapuváron és látja, milyen szép dolgok készültek általuk.
A vállalkozás kiállítóként vett részt a térség legnagyobb pályaorientációs rendezvényén, a Rábaközi Szakmabörzén és a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak is tagja.
Kamaránk képviselőit, Bokor László egyéni vállalkozót és Erdős Vilmos kamarai munkatársat Németh Nóra ügyvezető fogadta.

Képgaléria a beszámoló végén!
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png