Partnerlátogatás az INFAGES Kft-nél

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, augusztus 22-én az Osliban működő INFAGES Kft.-nél tett látogatást.
A mezőgazdasági vállalkozást a Harmer család alapította 1992-ben. Fő tevékenységük a növénytermesztés, melyet közel 1000 hektáron végeznek. A gépesítettség színvonala, a vállalkozás technikai felszereltsége az átlagosnál magasabb. Korszerű munkagépjeiknek és szakképzett kollégáiknak köszönhetően kiváló minőségben tudnak talaj- és egyéb munkálatokat végezni.
A fenntartható gazdálkodói szemlélet nagyban hozzájárul az általuk művelt termőföldek regeneratív használatához. Az aszályos időszakok csapadékhiányának leküzdésére korszerű öntözőrendszereket építettek ki, míg a teljesen természetes úton történő növénytermesztés érdekében vegyszermentes gazdálkodási technológia bevezetésén dolgoznak.
Az INFAGES Kft. számára fontos a társadalmi felelősségvállalás és ennek érdekében szoros kapcsolatot ápol a helyi önkormányzattal és intézményekkel. Az általuk nyújtott támogatások és  rendszeres adományozások, mind-mind olyan cselekedet, ami valódi társadalmi értéket teremt.
A több mint húsz éves kamarai tagság is azt mutatja, hogy hosszú távú, következetes lépésekből álló folyamatra épül a vállalkozás működése.

Kamaránk képviselőit, Polák Pétert (PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat Leonard Harmer ügyvezető és Kiss Jenőné ügyvezető asszisztens fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png