Partnerlátogatás a B-West-Ker Kft-nél

A partnerlátogatás célja, hogy a vállalkozások képviselői gyakorlatias példákon keresztül tudják egymás tevékenységeit megismerni.

Fotók: Németh Ferenc

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fertő-Rábaközi Térségének elnöksége kihelyezett elnökségi ülés keretein belül tett partnerlátogatást a rábatamási székhelyű vállalkozásnál.
A cég 2017. év szeptemberében alakult egyszemélyes tulajdonú Kft-ként. Megalakulása B-West-Bau Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nevéhez vezethető vissza, amely 2010. év októberében indult szintén egyszemélyes vállalkozásként. A cég tetőszerkezetek építésével, tetőfedéssel, illetve bádogozással foglalkozott elsősorban, majd fejlődése során a fő profil megmaradt, de tevékenységi körébe bekerült a tetőfedő anyagok azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelme is. Ezen fejlődésnek köszönhetően a tulajdonos úgy döntött, hogy elválasztja a kereskedelmet a kivitelezéstől és létrejött a B-West-Ker Kft.


Kamaránk képviselőit Földesiné Czigány Hajnalka ügyvezető fogadta, aki köszöntőjében ismertette, hogy egy telephely bővítési folyamat végén járnak, amelynek köszönhetően kétszeresére bővült korábbi iroda és raktárhelyiségük. A beruházás részeként, nagyobb eladótér, bemutatóterem, irodák, tárgyalók és raktár került kialakításra, de új lemezmegmunkáló gépek beszerzése is megvalósult.
A vállalkozás folyamatosan bővíti termékkínálatát, szakemberállományát és portfólióját.

Ezt követően Csapó Péter, a Fertő-Rábaközi Térség elnöke, valamint az elnökség tagjai értékelték az elmúlt időszakot és tervezték az újat. Több napirendi pont átbeszélése alapján elmondható, hogy a térség tavalyi célkitűzései teljesültek és számos program várja a vállalkozásokat, diákokat az idei évben is.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket.

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!

Az oldal alján galéria található!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png