Partnerlátogatás a HD System Natural Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének üzleti közössége, a Nyugati Kapu Klub tagjai tettek látogatást a rábatamási székhelyű cégnél.

HD System Natural Kft. 100 százalékban magyar tulajdonban működő építőipari vállalkozás. A cég megbízhatóságának alapját, Ézsöl József tulajdonos, ügyvezető szakmai elkötelezettsége képezi.
Főbb tevékenységeik:

  • könnyűszerkezetes lakóépületek gyártása, nagypanelos kivitelben
  • generálkivitelezés
  • szerkezetépítés és épületfelújítás
  • építőanyag kereskedés

A vállalkozás ÉMI minősítéssel rendelkezik és jelenleg 13 főt foglalkoztat. A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek az építőipar valamennyi részterületére kiterjedne. A május 5-i találkozó alkalmával betekintést nyerhettünk a cég telephelyén folyó munkálatokba. Az ügyvezető elmondása szerint fontosnak tartják a folyamatos szakmai továbbképzéseket, amelynek részeként nagy hangsúlyt fektetnek a technológiai újdonságok nyomon követésére és alkalmazására. Ezáltal garantálni tudják, hogy az elvégzett munka minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettsége mellett valósuljon meg.

A jövőre nézve fontos célkitűzés a megbízások sokféleségének és komplexitásának köszönhetően a megrendelések mennyiségének szinten tartása és növelése mellett a tevékenységi és megrendelői kör további bővítése.

 
Fotók: Németh Szabolcs

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Fertő-Rábaközi Térség irodái:

9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu


9300 Csorna, Erzsébet királyné u. 4.
Szabó Edit >>
Tel.: +36 96 260-147; +36 20 438 9656
E-mail: csorna##kukac##gymskik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png