Partnerlátogatás a Peresztegi Pékségnél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, június 27-én, a Sebestény Tibor István által 1998-ban alapított Peresztegi Pékségnél tett látogatást.

A kezdetben alig 10 négyzetméternyi sütőfelülettel rendelkező családi vállalkozás mára igazán naggyá nőtte magát.  Az elmúlt években a peresztegi és kapuvári üzletek mellett Sopronban és környékén további nyolc mintaboltot nyitottak. Géppark és gépkocsiállomány fejlesztéseiknek köszönhetően kapacitásuk is megnövekedett, ezáltal több hotel, étterem, élelmiszerüzlet, iskola, óvoda beszállítójává válhattak.
Variábilis, folyton bővülő terméklistáikon, több mint 200 cikk található, melyek minőségi alapanyagokból, nagy szakértelmű kollégák kezei által készülnek. A mindig friss termékek elérhetőségéről napi többszöri kiszállítással gondoskodnak.
Barátságos árpolitikájuk, friss és finom termékeik, a pontos szállítás és megbízhatóság a magányszemélyek körében is kedvelté tette a Peresztegi Pékséget.

A partnerlátogatás célja a kamarai programok ismertetése, a partneri viszonyok fejlesztése volt.
Kamaránk képviselőjét, Erdős Vilmos térségi irodavezetőt Horváthné Sebestyén Judit ügyvezető fogadta.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png