Partnerlátogatás a Rábensteiner Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes kamarai tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

A partnerlátogatások fontosak a kamara és az önkéntes tagvállalkozások kapcsolatának ápolása és erősítése érdekében.
Kamaránk Fertő-Rábaközi térsége nemrégiben az 1991-ben alakult, fertődi székhelyű Rábansteiner Kft.-nél tett látogatást. A május 2-i találkozón Rábensteiner Edit és Rábensteiner Viktor a cég alapító tulajdonosai fogadták kollégánkat, Erdős Vilmos térségi irodavezetőt.

A Rábensteiner házaspár a családi hagyományokat folytatva, 1988-ban kezdett hozzá a vendéglátásnak. Kezdetben a hegykői strandbüfét működtették, majd 1992-ben a fertődi Esterházy-kastély szomszédságában található Gránátos Étterem üzemeltetésébe kezdtek. Egy saját beruházásnak köszönhetően, 2003-ban Fertőd Fő utcájában megnyitották a Rábensteiner Panziót és Kávézót. A panzióban szobák és apartmanok vehetők igénybe, a kávézó pedig a panzió földszintjén található. A kávézó kínálatában eredeti olasz kávékülönlegességek, valamint teák nagy választéka, sütemények, házi készítésű fagylaltok, koktélok, limonádék szerepelnek.
Rendezvényszolgáltatásukat széleskörű portfólió jellemzi: esküvők, céges rendezvények, állófogadások, konferenciák és árubemutatók szervezői és helyszínként is szolgálnak.
A folyamatos fejlesztéseknek és fejlődésnek köszönhetően a vállalkozás a térség egyik legnagyobb vendéglős és szálláshely szolgáltatójává nőtte ki magát.

Közel húsz éves önkéntes tagságukkal számos kamarai programon vettek részt és működtek közre. Céljuk a kamarai kapcsolatok fenntartása, további erősítése.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png