Partnerlátogatás az ECKHARDT-AGRO Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes kamarai tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb június 14-én, Babóton, az ECKHARDT-AGRO Mezőgazdasági és Kereskedelmi Kft.-nél tett látogatást.
A növénytermesztéssel és állattenyésztéssel foglalkozó vállalkozást a Németországból Magyarországra költöző Eckhardt házaspár hozta létre, 1997-ben. Kezdetben földműveléssel foglalkoztak, majd az állattenyésztés is bekerült a tevékenységeik körébe. A földművelést 1200 ha-on végzik, melyhez korszerű gépparkkal rendelkeznek. Az állattenyésztésen belül pedig szarvasmarha-tenyésztéssel foglalkoznak, amelynek állományszáma több mint 700-ra tehető.

A megfelelő vezetői szakértelem, a hatékony folyamatok és a kiváló munkaerő elengedhetetlenek a vállalkozás folyamatos működéséhez. A rendszeres fejlesztések, beruházások végrehajtása pedig kulcsfontosságúak a vállalkozás hatékonysága szempontjából. A modern, jól felszerelt gazdaság a korszerű technológiákkal kiegészülve lehetővé teszik a hatékony és fenntartható termelést.

Az EKHARDT AGRO Kft. elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság iránt, és figyelembe veszi az ökológiai lábnyomot. A termelés során a környezetbarát megoldásokat részesítik előnyben, mint például az öntözési rendszerek hatékony felhasználása és a természetes trágyák használata.
A nyolc főt foglalkoztató vállalkozás több mint húsz éve önkéntes tagja kamaránknak.
Kamarai tagsággal céljuk a duális szakképzésben és a pályaorientáció folyamatának elősegítésében való, még hatékonyabb közreműködés.

A partnerlátogatás célja az új programok megismertetése, a partneri viszonyok fejlesztése volt.
Kamaránkat képviselte Polák Péter (ügyvezetőt, PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Eckhardt Armin ügyvezető fogadott.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png