Partnerlátogatás az Interfa Bútoripari Kft.-nél

Kamaránk küldöttsége betekintést nyerhetett a prémium bútorgyártással foglalkozó vállalkozás működésébe.

A szanyi Interfa Bútoripari Kft. több 10 éve vezető szerepet tölt be az egyedi prémium bútorgyártás területén. Dinamikus fejlődésük töretlen, melyet mi sem bizonyíthatna jobban, mint hogy folyamatos létszámbővülés figyelhető meg a cég történetében. A növekedés elengedhetetlen része a folyamatos fejlesztések és beruházások, valamint a munkatársak szakmai fejlődését biztosító képzések és programok biztosítása.
A vállalkozás legfőbb megbízója és egyben tulajdonosa a Himolla GmbHA himolla név immár 70 éve a funkció és a kényelem egyedi kombinációját jelenti a kárpitozott bútorokban, amely újra és újra elbűvöli és meggyőzi az embereket, és egészen különleges életkomfortot biztosít. Ami kis műhelynek indult, már régen modern manufaktúrává fejlődött, és így Európa egyik legnagyobb kárpitozott bútorgyárává.
A siker évtizedek óta töretlen, melyet számos nemzetközi elismerés is igazol.
2021 - Német Formatervezési Díj 2021 – Külön elismerés a „Kiváló terméktervezés – bútor” kategóriában a SIGNA 1052 kárpitozott lakosztályért
2020 - A 2020-as Német Innovációs Díj nyertese – Különleges elismerés a „Kiválóság az üzleti életben a fogyasztók között – belső tér és élet” kategóriában a himolla ULTIMA 1077 kanapéért
2019 - Német Innovációs Díj 2019 és Iconic Award 2019 az S-LOUNGER 7911 fotelért

Kamaránk Fertő-Rábaközi térsége fontosnak tartja a partnerkapcsolatok fenntartását és bővítését. Ezen szemlélet fontos része, hogy folyamatos partnerlátogatási programokat szervez a térség vállalkozásainak bemutatásával.
Ebből az alkalomból került sor az Interfa Bútoripari Kft. szeptember 8-i látogatására is. Kamaránkat vállalkozók, valamint a térség és az Ipari tagozat titkára képviselték.
Ezúton is köszönjük Endrődy Edit gazdasági igazgatónak és a vállalat munkatársainak, hogy küldötteink betekintést nyerhettek a vállalkozás életébe.


Tekintse meg képgalériánkat, amely az oldal alján található.


Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png