Partnerlátogatás az INTERFA Bútoripari Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes kamarai tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

A Fertő-Rábaközi Térség elnöksége kihelyezett elnökségi ülés keretein belül tett látogatást a szanyi INTERFA Bútoripari Kft.-nél. A május 16-i látogatás alkalmával Endrődy Edit elnökségi tag, a cég gazdasági igazgatója fogadta a kamara képviselőit, akik betekintést nyerhettek a cég működésébe és  kipróbálhatták a legújabb, prémium kategóriás ülőgarnitúrákat.

Az INTERFA Bútoripari Kft. 35 éve van jelen az ágazatban és több mint 20 éve vezető szerepet tölt be az egyedi prémium bútorgyártás területén. Dinamikus fejlődésük töretlen, melyet mi sem bizonyíthatna jobban, minthogy folyamatos létszámbővülés figyelhető meg a cég történetében. A növekedés elengedhetetlen része a folyamatos fejlesztések és beruházások, valamint a munkatársak szakmai fejlődését biztosító képzések és programok biztosítása.
A vállalkozás legfőbb megbízója és egyben tulajdonosa a Himolla GmbH. A Himolla név immár 70 éve a funkció és a kényelem egyedi kombinációját jelenti a kárpitozott bútorokban, amely újra és újra elbűvöli és meggyőzi az embereket és egészen különleges életkomfortot biztosít. Ami kis műhelynek indult, már régen modern manufaktúrává fejlődött és vált Európa egyik legnagyobb bútorgyárává.

A siker évtizedek óta töretlen, melyet számos nemzetközi elismerés is igazol.

  • 2021 - Formatervezési Díj 2021 - Külön elismerés a „Kiváló terméktervezés, bútor" kategóriában a SIGNA 1052 kárpitozott lakosztályért
  • 2020 - A 2020-as Innovációs Díj nyertese - Különleges elismerés a „Kiválóság az üzleti életben a fogyasztók között - belső tér és élet" kategóriában a Himolla ULTIMA 1077 kanapéért
  • 2019 - Német Innovációs Díj 2019 és Iconic Award 2019 az S-LOUNGER 7911 fotelért


A cég tíz éve önkéntes tagja kamaránknak és azóta számos programon vettek részt és működtek közre. Céljuk a kamarai kapcsolatok fenntartása, további erősítése.

A képen szereplők (balról jobbra): Erdős Vilmos térségi irodavezető, Csapó Péter térségi elnök, Földesi Balázs, Kozma Csaba, Galambosi Gábor, Endrődy Edit és dr. Tömő Katalin elnökségi tagok, valamint Kovács Vince a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png