Partnerlátogatás során jubiláló önkéntes tag vállalkozás köszöntése: Meichelbeck Gábor Henrik

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara köszönti a vállalkozása 30 éves jubileumát ünneplő Meichelbeck Gábor Henrik egyéni vállalkozót

A GYMSM KIK nevében köszöntöttük a vállalkozása 30 éves jubileumát ünneplő önkéntes kamarai tagunkat, Meichelbeck Gábor Henriket. A cég fő tevékenysége a villanyszerelés és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások. A pályaképét és kamarai tapasztalatait, aktivitásait felidéző érdekes szakmai beszélgetés folyamán megtudtuk, hogy színvonalas, a korral mindig haladó szakmai teljesítménye vállalkozásának szilárd alapokat, jelentős szerződéseket biztosított. Öröm volt hallani, hogy hálás a kamarának, hiszen pályája jelentős részén a kamara szervezte az ágazati továbbképzéseket és ennek kapcsán szoros kapcsolat kötötte Meichelbeck urat szervezetünkhöz. Önkéntes tagként szakmai zsűrizésben, vizsgáztatásban is részt vett. 

További pályájához egészséget, további sikereket kívánunk.

Köszönjük neki és kedves feleségének az értékes beszélgetést és azt, hogy az apai példát a kamarai önkéntes munkában lánya, Zita is követi, aki a hagyományos Karácsony Kupa szakmai versenyeken a kozmetikusok zsűrijében vállal szerepet.

A jubileumi oklevelet Meichelbeck úrnak Kiczenko Mária térségi titkár, irodavezető adta át.


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»

 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png