Partnertalálkozó a mosonmagyaróvári INDEPEN-DENT ÓVÁR Kft.-vel

Kamaránk taglátogatási projektje keretében a mosonmagyaróvári INDEPEN-DENT Kft. ügyvezetőjével egyeztettünk.

Az INDEPEN-DENT ÓVÁR Fogtechnikai Kft. tagjai fogtechnikai vállalkozásukat 2006-ban alapították Mosonmagyaróváron, akkor még KKT. formában. Mivel a cég székhelyén virágzik a fogászati turizmus, a nagylétszámú konkurencia miatt az elejétől fogva a minőséggel kívántak kitűnni.
A cég szaktevékenysége folyamán ötvözi a tudomány és a művészet meghatározó elemeit. Úgy formálják a fogakat egy egységes kompozícióvá, mint ahogyan a festő használja a szivárvány színeit, ahogyan a szobrász alakítja alkotását. Szakembereik folyamatosan képzéseken vesznek részt és a legminőségibb anyagokkal dolgoznak.
Munkásságuknak köszönhetően 2012-ben felfigyelt a vállakozásra az Ivoclar Vivadent és laboruk vezetőjét, Böröczky Attilát felkérték, hogy legyen a cég magyarországi demonstrátora („opinion leader”-je). Az Ivoclar Vivadent a világ egyik vezető és leginnovatívabb fogászati cége, amely átfogó termék- és rendszerválasztékot kínál fogorvosok és fogtechnikusok számára.

Az INDEPEN-DENT ÓVÁR Fogtechnikai Labor csapata folyamatosan bővül. Munkatársaikat a fent említett szemlélettel válogatják, kiemelkedő szakemberekké képzik őket. A céggel együttműködő fogorvosok, fogtechnikusok magasan képzett szakemberek, akik több évtizede a szakmában dolgoznak és folyamatos szakmai továbbképzéseken vesznek részt.


A partnertalálkozó folyamán Csalló Gábor Mosonmagyaróvár térségi kamarai elnök és Kiczenko Mária térségi irodavezető bemutatta kamaránk megújult szolgáltatási kínálatát, és megismerte a vállalkozás előtt álló legfontosabb kihívásokat.
A találkozó során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.
Köszönjük az értékes és őszinte beszélgetést Böröczkyné Fülöp Gabriellának!


Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:
GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png