Partnertalálkozó és irodaavató a Groupama Biztosítónál

A rendezvényre kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége is meghívást kapott.

Milyen irányba fejlődik a magyar gazdaság és milyenek a kilátások? Milyen hatással vannak Magyarországra a nemzetközi gazdasági és politikai fejlemények? Mit hoz a holnap és fel vagyunk-e készülve rá? Fontos szerepet tölt be a biztosítás a társadalomban? Mitől fair egy biztosító és milyen valós megoldásokkal tudja támogatni ügyfeleit? Ezen kérdéskörök mentés zajlott az a partnertalálkozó, melyet a Goupama Biztosító Zrt. szervezett új, győri irodájának megnyitójának alkalmából. A november 14-i rendezvényen kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége is képviseltette magát.

A partnertalálkozó Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus előadásával vette kezdetét, aki az aktuális hazai és nemzetközi gazdasági környezetről és jövőbeli kilátásokról tartott előadást. A folytatásban Alexandrea Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója, a társaság fair üzletfilozófiájáról tájékoztatta a résztvevőket. A Groupama személybiztosítási termékmenedszment vezetője, Füzes Edit az öngondoskodás fontosságára és a jövőre való felkészülésre hívta fel a figyelmet. A délelőtti előadás sorozatot Pozsgai Péter üzleti igazgató tájékoztatója zárta, aki a társaság lokális jelenlétét, mint kiváló csapatmunka eredményét méltatta.
A sikeres délelőtt az új győri iroda ünnepélyes szalagátvágásával és kamaránk elismerő oklevelének átadásával zárult. Előbbin Borsi Róbert, Győr Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője is közreműködött.
Ezúton is köszönjük önkéntes tagunknak, Bokor László egyéni vállalkozónak, hogy részt vehettünk a szakmai napon.

A képen Erdős Vilmos térségi irodavezető, Alexander Jeanjean vezérigazgató és Pozsgai Péter üzleti igazgató.
Képgaléria a beszámoló végén.


A partnertalálkozók fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png