Partnertalálkozó Pető Zsolt egyéni vállalkozóval

Kamaránk taglátogatási projektje keretében Pető Zsolt egyéni vállalkozóval egyeztettünk.

Pető Zsolt 2006-óta vállalkozó, kamaránknak 2013 óta önkéntes tagja. Sok éven át pályázott és el is nyerte a "Kamara Által AJÁNLOTT Vállalkozás" Védjegyet.
Mosonmagyaróvár belvárosában, a Városház u. 3. sz. alatti üzletében irodatechnikai kellékanyagok kiskereskedelmével és különböző ajándéktárgyak készítésével foglalkozik. Szolgáltatásokat is nyújt, mit például a fénymásolás, műszaki rajzok, vászonképek, plakátok nyomtatása. Kereskedőként és szolgáltatóként a vállalkozás célja a vevői igényeknek való, magas szintű megfelelés. Fontosnak tartja a gyártókkal és a vevőkkel való folyamatos kapcsolattartást személyesen és online is, ezért a közösségi oldalakon is folyamatosan jelen vannak (Facebook, Instagram, Pinterest) és beszámolnak a legújabb technikai megoldásokról, aktuális akciókról.
Tevékenységi körükbe tartozik a grafikai arculattervezés, a teljeskörű nyomdai szolgáltatás, póló- és munkaruházat feliratozása, fénymásolók, nyomtatók kereskedelme és javítása, fénymásolás, ajándéktárgyak készítése.

Pető Zsolt kitartása nem csupán vállalkozásában mutatkozik meg, hanem sporttevékenységében is. Zsolt a Győri Atlétikai Club többszörös Európa- és világbajnok paraevezőse.

A partnertalálkozó során Kulacs Zoltán Mosonmagyaróvár térségi kamarai elnökségi tag és Kiczenko Mária térségi irodavezető bemutatta kamaránk megújult szolgáltatási kínálatát, és megismerte a vállalkozás előtt álló legfontosabb kihívásokat.
Ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.


Köszönjük az értékes és őszinte beszélgetést Pető Zsoltnak.
Ismerje meg vállalkozását és tevékenységét, látogasson el honlapjára: www.movarprint.hu/

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png