Partnertalálkozó az Aranyhordó Étterem tulajdonosával

Kamaránk taglátogatási projektje keretében a mosonmagyaróvári Aranyhordó Étterem tulajdonosával, Rajos József Gyulánéval beszélgettünk.

A GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térségének elnöke, Csalló Gábor és Kiczenko Mária térségi titkár partnertalálkozón egyeztetett Rajos József Gyuláné kamarai önkéntes taggal.
Az Aranyhordó Éttermet 1990 óta üzemelteti a család, az több mint 30 éve kedvelt vendéglátóhelye Mosonmagyaróvár mosoni városrészének.
A hangulatos kisvendéglőt az induláskor Rajos József Gyula és neje vezette, most már ez a feladat Rajos József Gyulánéra hárul, akit lányai, Krisztina és Zsuzsa támogatnak szaktudásukkal és munkájukkal.
Az étteremben finom ételek, italok, kerthelyiség, udvarias, kedves kiszolgálás és tisztaság fogadja a betérőket, a visszatérő vendégeket. Az Aranyhordó kisebb családi, baráti, céges összejövetelek gyakori helyszíne.

A beszélgetés folyamán megismertük a vállalkozás legfontosabb kihívásait és ismertettük a kamarai szolgáltatások megújult palettáját.

Köszönjük Rajos József Gyulánénak és lányának, Tóth Gáborné Kirynek az őszinte beszélgetést és a duális képzésre és a térségi kamarai rendezvényekre vonatkozó javaslataikat.
Vállalkozásuk működtetéséhez további kitartást és sikereket kívánunk nekik!

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

Kapcsolat:

GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség

9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető

Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu»

 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png