Pedró Pékség

Vissza hozza a régi idők értékeit.

Pedró Pékségről:

A pékség a vidék egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozása. Boltjaik már 12 különböző helyen találhatóak meg, valamint több száz üzletbe szállítanak kiváló minőségű, friss pékárut nap mint nap. Boltjaikban 99%-ban magyar termékek kaphatóak, így vásárlók mindig a legjobb minőséget kapják.

 

A pékség 2002. november 11-én nyitotta meg kapuit. Nevét Vajda Péterről, vagyis Pedróról kapta. Ő volt az, aki mert nagyot álmodni és Sokorópátkán nyitott pékséget. 2 alkalmazottal és családi összefogással indult az üzem és a hozzá tartozó bolt. Ma már 12 saját bolttal büszkélkedhetnek.

Boltjaik megtalálhatók Győrben, Téten, Győrszemerén, Pannonhalmán és Sokorópátkán.

A Pedró Pékség Termék Kisokosa letölthető ITT!

A tulajdonos:

 

Vajda Péter "Pedró"

A Magyar Pék Válogatott kiemelkedő tagja

Vajda Péter sütőipari technológusként végzi a termelés irányítását. A szakmai iránti elkötelezettségét jól mutatja, hogy külföldön és Magyarországon is gyakran látogat el más pékségekbe, hogy tanuljon és új technológiákat ismerjen meg.

2014-ben a Kisalföldi Presztízs Díj-kiosztó gálán átvehette az év vállalkozásának járó díjat, amely megerősíti, hogy az elmúlt tizenkét évben jó munkát végeztek.

"Örömmel fogadtuk, hogy az általunk létrehozott csúcsminőségű pékáruk, a magas szintű szolgáltatások és a jelentős társadalmi szerepvállalásunk vásárlóinkon kívül a szakmai zsűri számára is értéket képviselnek."

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png