PendriveGuru Kft

PendriveGuru Kft

Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik egyedi reklámajándékokkal. Ügyfeleink azért szeretnek minket, mert mi vagyunk a piacon a legrugalmasabb reklámajándék gyártó. Célunk hogy az ügyfelünknek a legkreatívabb megoldást nyújtsuk, segítünk ötletelni és egyedire szabni a relkámajándékot.

Célunk hogy olyan praktius és hasznos ajándéktárgyakat gyártsunk, amit a megajándékozott biztosan használni fog, így folyamatosan képviseli az ajándékozó céget. Főbb termékeink az elektronikai termékek, mint pendrive, power bank, bluetooth hangszóró, illetve telefonhoz kapcsolódó okos termékek. Illetve készítünk céges tollat, mágnest, kitűzőt, nyakpántot is.

Termékkörünk több, mint 6000 termékbõl áll, az élet minden területérõl tudunk egyedi logós ajándéktárgyat készíteni. Minden terméket teljesen a rendelő cég arculatára, a cég logójával ellátva szállítunk. Egy okosan megválasztott reklámajándék képviseli céged és mondanivalód az ügyfelednél akkor is, amikor Te már nem vagy ott fizikailag. Már 10 darabtól készítünk egyedi ajándékot, kiállításra, vásárlás ösztönzõ kampányokhoz, partnereknek üzleti ajándékként ötletes megoldásokat biztosítunk.

 

PendriveGuru Kft PendriveGuru Kft
Németh Rita
üzlet/bemutatóterem: 9024 Győr, Vécsey u. 2.
36704086841

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png