PLATO program

A PLATO program KKV-k tulajdonosainak és vezetőinek olyan jellegű támogatása, amely a gazdasági élet napjainkban fellépő kihívásaira fordítja a figyelmet.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által indított győri PLATO mozgalom több mint 12 éves múltra tekint vissza, melynek során különböző előadások és tréningek segítségével 7 csoportban tettük lehetővé a vállalkozók számára, hogy partnerkapcsolataik építésén kívül számos információt és tudásanyagot sajátítsanak el az általuk legfontosabbnak vélt témákban.

A csapatépítő tréning célja a résztvevők aktivizálása, az együttműködési készségük megerősítése, a csapatban rejlő együttműködési lehetőségek feltárása. A programban részt vevők ezt követően havonta egy alkalommal találkoznak az általuk meghatározott időpontban.

A PLATO programban való részvétel térítésmentes. A résztvevő vállalkozásvezetők és tulajdonosok létszáma korlátozott.  A programra való jelentkezéssel a résztvevők vállalják, hogy az 1 éves programban végig aktívan részt vesznek.

Kapcsolat:

Tóthné Szabó Beatrix »»»
Ipari Tagozat titkára
+36 20 227 7127
tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png