PPD Online Kft.

PPD Online Kft.

Az online kereskedelem jelentősége napról napra nő, és ezért a vállalkozásoknak ma már nélkülözhetetlen olyan platformokat használniuk, amelyek segítségével hatékonyan és eredményesen működhetnek. Ahogy növekedik a vállalkozás úgy keletkezik egyre nagyobb készlet, egyre több rendelés, melyek hatékony kezelésére a webáruház felület mellett már szükség van többek közt készletkezelésre, hatékony rendelés teljesítésre, számlázásra, csomagfeladásra is.

Ezen kívül sok kereskedőnek fizikai boltja is van, ami legtöbb esetben további megoldandó feladatokat eredményez. A PPD Online Kft. az Integralshop kereskedelmi ERP és webáruház rendszerének fejlesztésével kifejezetten olyan kereskedõ vállalkozásoknak kínál megoldást, akik úgy szeretnének nagyobb eredményeket elérni, hogy a növekedésük stabil alapokon álljon. Az Integralshop egy olyan platform, amivel egyetlen felületről kezelhető a webáruház, a készletkezelés, az árazás, a számlázás, a bolti eladás, a csomagfeladás, valamint számos olyan napi használatú funkció, amit eddig sok esetben csak több rendszer használatával érhettek el a kereskedők.

Többek közt ennek köszönhetően egy megrendelés teljesítése mindössze két kattintással megvalósítható, mellyel egy idõben a készlet mozgások mellett elkészül a számla és a csomagcímke is. Az Integralshop egyik kulcsfontosságú előnye, hogy az integrált megoldásoknak köszönhetõen hatékonyan építhető fel, illetve működtethető egy olyan rendszer, amivel a teljes e-kereskedelmi folyamatot kezelhetjük. Valós idejű adatok, elszámoltathatóság, illetve riportok segítségével végre megalapozott döntéseket hozhat. Mindezt bérelhető konstrukcióban, ráadásul akár teljeskörű beüzemeléssel, így a beállítási és tesztelési feladatok helyett a saját növekedésére koncentrálhat. Legyen az Ön projektje a következõ közös sikertörténet! Keressen bizalommal! További szolgáltatások: Egyedi webáruház készítés - www.ppdonline.hu Egyedi ERP rendszerek fejlesztése Időpontfoglaló rendszer

 

PPD Online Kft. PPD Online Kft.
Polák Péter
9330 Kapuvár, Győri út 60.
www.integralshop.hu
36303328370

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png