Respondeo Kft.

Respondeo Kft.

A Respondeo Kft az OpenKM dokumentumkezelő rendszer kizárólagos magyarországi képviselője!

Az OpenKM korszerű, hosszú távon életképes technológiára épülő megoldás egy fontos feladatra: az összegyűlt vállalati információk és tudás tárolására, kezelésére, hozzáférhetõvé tételére. Kedvezõ ára elérhetõvé teszi már az egészen kis vállalkozások számára is, de a közép és nagy vállalatok ECM/DMS megoldása is lehet. Egy vállalat életében kiemelten fontos az információk hatékony összegyűjtése, rendszerezett tárolása és szabályozott közzététele. A tudás az információkban van, az információkat pedig a dokumentumokban találjuk. Az OpenKM dokumentumkezeléssel, együttműködéssel és fejlett kereséssel kapcsolatos funkciókat kínál.

Adminisztrációs eszközei segítenek a felhasználók menedzselésében, tevékenységük szabályozásában. Bízunk benne, hogy a partnereinkkel kialakított kapcsolataink a megszokott Megbízó/Szolgáltató viszonynál magasabb szintet képviselnek, inkább az „együttműködés” jellemzi őket. Úgy gondoljuk, hogy a Partnereink által megfogalmazott közös célok elérésében mind a Megbízónak, mind a Szolgáltatónak fontos feladata van, amit csak a kölcsönös bizalomra építve, és szorosan együttműködve lehet hatékonyan és jól megoldani.

Az emberek többsége a mai modern világban a munkájára fordítja az idejének legnagyobb részét. Mi – a Respondeo Kft. alapítói és munkavállalói – abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy azzal foglalkozhatunk, amit szívesen csinálunk, és a munkánk során nap mint nap találunk új és érdekes feladatokat, sikerélményeket.

 

Respondeo Kft. Respondeo Kft.
Opper György
9024 Gyõr, Babits Mihály utca 17/A.
https://respondeo.hu/
36204704020

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png