Segítse Ön is a "Térségi hulladék szemléletformálási és innovációs mintaprojektet"!

A győri egyetem a Térségi hulladék szemléletformálási és innovációs mintaprojekt keretében kérdőíves kutatást végez. Kérjük, segítse Ön is a felmérés eredményességét!

A Széchenyi István Egyetem a Térségi hulladék szemléletformálási és innovációs mintaprojekt című, KEHOP-3.1.5-21-2021-00002 azonosítószámú projekt megvalósításán dolgozik 2021.11.01. - 2023.10.31. közötti időszakban. A projekt indokoltságát az a sürgető kérdés adja, hogy a jövő generációk számára élhető világot hagyjunk hátra, ezért elengedhetetlen a jelenlegi működési szokásaink megváltoztatása. A szemléletformálási akciók keretében szerepet kap a jelenlegi fogyasztási szokások környezeti hatásainak tudatosítása, illetve a hulladékképződés megelőzésének kérdése, valamint a hulladékképződés megelőzésének lehetőségei.

Az egyetem célja az országos fejlesztési törekvések támogatása egy Győrre és agglomerációjára kiterjedő, térségi hulladék-kommunikációs és szemléletformálási mintaprojekt előkészítése és megvalósítása útján. A szemléletformálási mintaprojekt különböző kompetencia-területek interdiszciplináris szemléletben történő összehangolt munkája eredményeként alakul ki.

A projekt egyik meghatározó részprojektje a Helyzetfeltárás, amely keretében intézményünk külső szolgáltató munkáját is igénybe veszi a Kérdőíves kutatás a lakossági szemléletben elért változásokról című feladat elvégzése kapcsán, amelyben a GREEN NOVATION Innovációs és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (cím: 3324 Felsőtárkány, Liget utca 31.; adószám: 23321805-2-10) intézményünk megbízott partnere. A feladat során két eltérő időpontban történik a célcsoport körében a kérdőíves kutatás elvégzése. Célkitűzés, hogy a projekt által a lakosság szemléletében elért változás kimutathatóvá váljon. 

Kérjük, segítse a Széchenyi István Egyetem munkáját és járuljon hozzá projektünk sikerességéhez, véleménye és tapasztalata a témával kapcsolatban fontos számunkra!

Töltse ki a kérdőívet!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png