Sikeres projektzárás

958 új vállalkozás jött létre az Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon című programban.

A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa, a Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, és a Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány konzorciuma, mint kedvezményezett konzorcium közös projektjének célja az volt, hogy a Nyugat-dunántúli régió területén az új-, egyéni,- vagy mikrovállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező álláskeresőket és fiatalokat felkészítse  saját vállalkozásuk elindítására. 

A program 996 fő számára nyújtott segítséget, hogy piacképes ötletéből képzéssel és szakértő tanácsadással olyan üzleti tervet dolgozzanak ki, amely alkalmas a sikeres megvalósításra. Végül 958 vállalkozást sikerült útjára indítani, akik kérelmet nyújthattak be a Magyar Államkincstár által közvetített pénzügyi támogatásra a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozásuk induló költségeinek fedezésére, mely összeg jelen programban 4,57 millió forintot jelent egy-egy vállalkozás számára.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png