Sikeres vállalkozásépítés a válság után

Módosult az Országos Vállalkozói Mentorprogram pályázata, a Személyes Mentorálás alprojektre jelentkezők köre kiegészült a járványban érintett vállalkozásokkal.

A koronavírus-járvány alapjaiban rendítette meg a vállalkozói lét adta stabilitást, sok esetben kérdésessé vált a vállalkozói tevékenység folytathatósága is. A járvány olyan nem várt körülményeket idézett elő, melynek során egyes vállalkozásoknak a bevételük visszaesésével, ügyfélszám csökkenéssel, vagy akár a munkavállalóik munkaviszonyának megszüntetésével kellett szembenézniük.

Megannyi kérdésre keressük a választ ebben az időszakban:

  • Hogyan lehet sikeresen helyreállni a válság után?
  • Milyen stratégiát érdemes választani?
  • Hogyan változott meg a piac és az ügyfelek elvárásai?
  • Mi lehet a vállalkozás új üzleti modellje?
  • Hogyan építsük fel az online vállalkozásunkat?

Szeretne azon nyertes vállalkozások közé tartozni, akik képesek voltak a válság után is talpra állni?

Hol kaphat a kérdéseire hiteles válaszokat?

Most egy olyan speciális szakértőkből, vállalkozói mentorokból és gyakorló vállalkozókból álló közösség várja a SEED Alapítvány, Személyes Vállalkozói Mentorprogramján belül a COVID-19 járvány által érintett vállalkozásokat, ahol mindezekre a kérdésekre választ kaphatnak és sikeresen újraépíthetik vállalkozásukat.

Mit nyújt az ingyenesen elérhető program?

  • Tapasztalt vállalkozó mentorok támogatását az újratervezés lépéseinek megtételéhez a vállalkozói célok megvalósításához.
  • Speciális tanácsadás igénybevételi lehetőségét a program ideje alatt (marketing, jog, szervezetfejlesztés, személyes hatékonyságfejlesztés, értékesítési és tárgyalási készségek fejlesztése).
  • Új kapcsolatépítési lehetőségeket egy értékteremtő vállalkozói közösség részeként.
  • Tudásmegosztó rendezvényeken, vállalkozói fórumokon történő részvétel lehetőségét.

Kik jelentkezhetnek?

A programba most mindazok a konvergencia régióban (Pest megye kivételével az ország összes megyéje) bejegyzett vállalkozással rendelkezők jelentkezhetnek, akiknél a járvány hatására visszaesett a bevétel, ügyfélszám, a vállalkozás létszáma, vagy a vállalkozói tevékenység folytathatóságát alapjaiban rendítette meg a kialakult pandémiás helyzet.

A sikerhez vezető első lépés = Regisztráció a programba

www.vallalkozztudatosan.hu

Kapcsolat:

mentorprogram@seed.hu

web: www.seed.hu

 A Személyes Vállalkozói Mentorprogram a GINOP-1.1.2-17-VEKOP-17 „KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén” elnevezésű program keretében valósul meg.

 

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png