Silver Concept Kft.

Silver Concept Kft.

A hőszivattyú és klímatechnikára specializálódó Silver Concept Kft. 2018-ban alakult. A Silver Klima márkanév alatt ipari es lakossági klimarendszerek, hőszivattyuk forgalmazasaval, kivitelezesevel, karbantartásával foglalkozunk.

Az utóbbi 5 évben dinamikusan fejlődtünk. Jelenleg saját állományban 14 fő dolgozik a cégnél, illetve alkalmanként alvallálkozókkal is együttműködünk. Kivitelező kollégáink jól képzett, F-Gaz tanúsítvánnyal is rendelkező precíz szakemberek. Számos klíma és hőszivattyú típust forgalmazunk, többek között Daikin, Mitsubishi, Gree és Polar márkákat. Remek a kapcsolatunk az importőrökkel, a tervezőkkel es a szervízhálózatokkal. Energiahatékony központi klímarendszerek telepítésére specializálódunk a lakossági munkálataink mellett.

A megyében számos csarnokban, irodaházban, hotelben, kastélyban, múzeumban építettünk ki nagyobb, központi hűtő-fűtő klíma rendszert. Kollégáinkat folyamatosan képezve (márka specifikus VRF telepítői, beüzemelői tanfolyamok) mindig magas minősegre törekszünk.

 

Silver Concept Kft. Silver Concept Kft.
Horváth Béla
9027 Gyõr, Bútorgyári u. 1/b.
www.silverklima.hu
36709076606

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png