Smink, koktél és sütemény a kamarai nőnapon

Nőnap alkalmából tartalmas, szórakoztató, igazi csajos programmal készültünk a női vállalkozók, női cégvezetők részére a kamarában.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában sok éve hagyomány, hogy nőnap alkalmából tartalmas, szórakoztató programmal kedveskedik a női vállalkozók, női cégvezetők részére. Nem volt ez másként idén sem.

Miután Pintér-Péntek Imre kamaraelnök köszöntötte a hölgyeket, Szabó Doris szépségmentor egy szerencsés vendégen megmutatta, hogyan készül a jó smink, milyen smink az, amitől magabiztosabbnak érezhetik magukat a hölgyek. Szabó Doris sminkelési, bőrápolási tanácsokkal is szolgált. Az üzleti életben is nagyon fontos az első benyomás, amit nagyban meghatároz a külső megjelenés, ennek pedig hölgyeknél része a smink is. A nőnapi programon ahhoz kaptak útravalót a vendégek, hogy a lehető legmegnyerőbbek lehessenek a hétköznapokon.
 
A program második részében a kulináris élvezeteken volt a sor. Szakács Alexandra, a Zaandra tulajdonosa pisztáciás-málnás choux-val készült a kamarai nőnapra. A ropogós réteggel borított, lágy pisztáciakrémmel és málnapürével töltött, égetett tésztafelhő utánozhatatlan ízével lenyűgözte a vendégeket.
A süteményhez kiválóan passzolt az a koktél, amit az egyik legnívósabb hazai bártenderverseny győri díjazottja, Tömördi Dorina készített, aki a Szomszéd Koktélbárból érkezett a kamarai npnapra. Díjnyertes, gin alapú, málnás koktéljával, a Raspberry Qeen-nel megkoronázta az estét.
 
Az élmények mellé egy-egy szál tulipánt is vihettek magukkal haza a vendégek, amelyek a VeronikArt műhelyében készültek.
 
A programon izgalmakból sem volt hiány, tombolasorsoláson vehettek részt a vendégek. Három szerencsés hölgyet sorsoltak ki a nőnapon, Szabó Doris könyvét, illetve egy-egy utalványt lehetett nyerni a Zaandra Cake Stúdióba és a Szomszéd Koktélbárba.  
 
A hangulatról árulkodjanak a képek, amelyeket Csapó Balázs készített.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png