SZA-BI QUALIT Kft.

SZA-BI QUALIT Kft.

A vállalkozás 2000. évben alakult, magyar tulajdonú cég. Fő profilunk a magasépítés, és az ingatlanfejlesztés. Megalakulásunk óta, immár 23 éve, folyamatosan jelen vagyunk a térség építőiparában, elsõsorban Győrben és vonzáskörzetében tevékenykedünk. Portfoliónkban meghatározó a társasházak, lakóparkok és családi házak kivitelezése, de jelentõs a felújításokból származó, valamint a saját ingatlanfejlesztésbõl keletkezõ árbevétel is.

Társaságunk 23 éves fennállásának legsikeresebb idõszaka az elmúlt öt év. Piaci pozíciónkat megerõsítettük, Győr egyik meghatározó építõipari generálkivitelezõjeként tartanak számon. A legnagyobb növekedést a társasházi és lakóparképítési szegmensben értük el. Büszkék vagyunk arra, hogy Győr egyes városrészeinek arculatformálásában is részt vettünk. Szakmai és üzleti elismerésnek tekintjük új megbízásainkat, aminek nyomán Győr belvárosában is több tárasasházat építettünk, műemlék épületeteket újítottunk fel. Területi lefedettségünk Komárom-Esztergom megyével bővült.

Közbeszerzési pályázatokon több épület energetikai korszerűsítését, teljes rekonstrukciós munkálatait nyertük el. Portfoliónkban megdupláztuk a családi házas szegmens volumenét. Ipari-kereskedelmi létesítmények és állami-önkormányzati projektekben is folyamatosan részt veszünk. Saját beruházásban Pannonhalmán a Pannon-domb lakópark, Bábolnán a Hársfaliget társasház építése van folyamatban, míg Csornán közel 300 lakás építése fog megkezdõdni, egy több éves projekt keretében. Győr belvárosában több társasházat is építünk, meglévőt bővítünk és teljes felújítását végezzük. Minősítésünket folyamatosan megújítva, az ISO 9001:2015 és ISO 14001:2015 integrált minőségirányítási rendszerében működünk. Évrõl-évre sikeresen pályázunk, és nyerjük el a GYMSM KIK „Kamara által ajánlott vállalkozás” védjegyét.

 

SZA-BI QUALIT Kft. SZA-BI QUALIT Kft.
Tamás Stalzer
9027 Gyõr, Puskás Tivadar u. 8.
www.szabiqualit.hu
36309043488

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png