Száguldjunk együtt a jövő felé! – Hirdessen a Kisalföldi Gazdaságban!

Készül magazinunk, a Kisalföldi Gazdaság 2022 tavaszi száma, amelynek középpontjában az autóipar áll majd. Érdemes benne lenni ebben az exkluzív kiadványban!

A Kisalföld Gazdaság 2022-es első számának témája: az autóipar jövője. A kiadvány arra vállalkozik, hogy Északnyugat-Magyarország megyéit, a megyék és városok kamaráit segítségül hívva, feltérképezze az autóipar helyzetét, megkérdezze a prominens képviselőket, a terület kutatóit arról, mi vár erre a nemzetgazdaságilag is jelentős ipari területre? A kiadványban jelen lesz az autóipari gyártás, a kutatás-fejlesztés, az értékesítés is. Kitérünk arra a fontos kutatómunkára, amelyet egyetemeink végeznek a gazdaság számára, bemutatjuk azokat a beruházásokat, melyek meghatározóak lesznek a magyar autóipar számára a következő évtizedekben. Kiadványunkban megszólalnak nagy autóipari multik és az ő munkájukat támogató, segítő KKV-k képviselői is.
Közösen keressük a kérdésekre a válaszokat: milyen hajtáslánca lesz a következő korszak autóinak, ki vezeti ezeket a gépjárműveket, és egyáltalán, autónak lehet majd még őket nevezni, vagy inkább személy és teherszállító élményközpontoknak, esetleg számítógépeknek? Érdemes lesz ismét bent lenni ebben a már ismerten exkluzív és tartalmas kiadványban!

A Kisalföldi Gazdaság magazin aktuális ajánlata ITT tölthető le!

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png