Szakmai előadásokkal indult az Ipari Tagozat évnyitója

Szakmaiság és kapcsolatépítés jellemezte az Ipari Tagozat évnyitó rendezvényét, mely kiváló alkalmat adott a kötetlen beszélgetésre, az üzleti kapcsolatok építésére.

Nagyszerű eseménnyel nyitotta meg az idei évet a kamara Ipari Tagozata. A szakmai előadások mellett a tagozat aktivitásainak bemutatására és új tagok köszöntésére is méltó alkalmat nyújtott a január 25-ei évnyitó.

A vendégeket Pénzes László tagozati elnök és Tompa Krisztián megbízott kamarai titkár köszöntötte, majd a Századvég Energia- és Klímapolitika üzletágvezetője, dr. Hortay Olivér előadása következett a jelenlegi gazdaságpolitikai helyzetről. Hollósi János, a Széchenyi István Egyetem tanársegédje hétköznapi nyelvre fordítva beszélt általánosan a mesterséges intelligencia térhódításáról, majd az előadások sorát Csermely Ildikó, az EU-PRO EHS Consulting Kft. ügyvezetője zárta átfogó tájékoztatást nyújtva a hulladékgazdálkodás aktuális kötelezettségeiről. Köszönjük az érdekes, iránymutató előadásokat!

Az évnyitó alkalmat adott a tagozat programjainak és célkitűzéseinek ismertetésére és az új tagvállalkozások bemutatkozására is.

 

Bemutatott prezentációk:

Európa jövője a kibontakozó új hidegháborúban / dr. Hortay Olivér, Századvég Kiadó

Mesterséges intelligencia térhódítása / Hollósi János, Széchenyi István Egyetem

EPR változások 2024-ben / Csermely Ildikó, EU-PRO Kft.

 

Az oldal alján galéria található.

Fotók: Csapó Balázs


 

Bízunk benne, hogy az Ipari Tagozat programjai között egész éven át megtalálják az Önök számára megfelelő eseményeket. Sikerekben gazdag esztendőt kívánunk!

 

Kapcsolat:
Tóthné Szabó Beatrix
Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/A
Tel: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png