Szakmai úton járt Prágában a Kereskedelmi Tagozat

A 2023. június 7-9. közötti szakmai út kiemelt programjaként a cseh kamara képviselőivel találkozott kamaránk Kereskedelmi Tagozatának delegációja.

A szakmai program 2. napján a Magyar Intézet Prága épületében kamaránk küldöttségének közreműködésével szerveztek szakmai programot.
Csitári-Rákóczy Gábor Andor elsőbeosztott köszöntőjét követően Szekeres István, kamaránk társelnöke tartott előadást Győr-Moson-Sopron vármegye gazdasági helyzetéről és időszerűségeiről, majd Dávidházy Marianna mutatta be a Cseh-Magyar Kereskedelmi Kamarát, Hanczné Mező Edina, a kamarai turisztikai munkacsoport projektvezetője pedig a Prága-Győr projektről beszélt.

A találkozó jó lehetőséget adott arra is, hogy áttekintsék a résztvevők az együttműködési irányokat: a Cseh Utazási Irodák és Ügynökségek Szövetség képviselőjével, Katerina Nemravová office & account manager-rel erről esett szó.

A program végén önkéntes tagunk, Bozsoki Nándor (BozsokiArt) egy festményt ajándékozott a Magyar Intézetnek, melyet Csitári-Rákóczy Gábor Andor vett át.

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök