Szakszerű segítség az Ukrajnából érkező munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban

Ukrajnából érkező munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatban érdemes keresni a Prohuman 2004 Kft-t. 

Az Ukrajnából érkező munkavállalók foglalkoztatásával összefüggésben javasoljuk a Prohumán 2004 Munkaerő Szolgáltató és Tanácsadó Kft. megkeresését, ahol a foglalkoztatók előzetes regisztráció során megjelölhetik munkaerőigényüket, és megfelelő képzettségű kiközvetített munkavállalókhoz juthatnak.
Regisztráció: https://www.prohuman.hu/hu/safeinhungary/regisztracio

A kormány újabb intézkedése keretében az Ukrajnában kialakult fegyveres konfliktus elől menekülő, Ukrajna területéről 2022. február 24-én vagy azt követően Magyarország területére érkezett, ukrán állampolgársággal vagy ukrán-magyar kettős állampolgársággal rendelkező személy Magyarországon történő foglalkoztatásának elősegítése érdekében a munkáltató kérelmére támogatási lehetőséget biztosít. A támogatás a munkaadó részére havonta utólag kerül folyósításra, amelyet a munkaadó a munkavállaló lakhatási és utazási költségeinek biztosítására köteles fordítani.
A támogatási lehetőség igénybevételével kapcsolatban az alábbi oldalon érhető el információ: https://nfsz.munka.hu/cikk/2060/Ukran_allampolgarsaggal_rendelkezo_szemelyek_munkavallalasanak_tamogatasa

Kérdés esetén forduljanak bizalommal a vállalat ügyfélszolgálatához az alábbi elérhetőségeken:
partner##kukac##prohuman.hu
+36 1 432 1200

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png