Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft.

Az iroda térítésmentes tanácsadást nyújt a projekttervezéstől a pályázat benyújtásán és a nyertes projekt megvalósításán át egészen a projektzárásig.

A 2021-2027-es időszakban Magyarország kiemelt figyelmet fordít a pályázói és kedvezményezetti kapacitásfejlesztésre. Ebben jut kiemelt szerep a Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft.-nek (SZPI).

A Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium háttérintézményeként, jelentős tapasztalattal rendelkezik hazai és európai uniós fejlesztési programok területén. Az SZPI 2011 óta országos hálózatán keresztül térítésmentes, könnyen elérhető tanácsadói szolgáltatást nyújt a VOP_PLUSZ-4.3.1-22-2022-00001 projekt keretében, mind személyesen, mind online formában. Képzett tanácsadói segítségét igénybe vehetik a pályázni kívánó vagy már nyertes projektekkel rendelkező ügyfelek. A projekttervezéstől a pályázat benyújtásán és a nyertes projekt megvalósításán keresztül egészen a projektzárásig és fenntartási időszak végéig. Az SZPI szolgáltatásai kiterjednek a GINOP Plusz, EFOP Plusz, KEHOP Plusz, DIMOP Plusz, TOP Plusz és IKOP Plusz operatív programokban megjelent felhívásokra, valamint segítséget nyújtanak a 2014-2020-as időszakban nyertes projektek szabályos és sikeres lezárásában is.

Mellékelten küldjük az SZPI tevékenységéről és az irodahálózat által biztosított szolgáltatásokról szóló tájékoztatást, a linkre kattintva letölthető »»»

További hasznos linkek:
Leginkább fejlesztésre szoruló kedvezményezettek
Pályázat.gov.hu megjelenés
SZPI Országos tanácsadói hálózat
SZPI Facebook oldala

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png