Szeptemberi klubtalálkozó burgenlandi partnerekkel

A GYMSM KIK Női Vállalkozói Klubjának meghívására Mosonmagyaróvárra érkezett a Burgenlandi Gazdasági Kamara delegációja 2018. szeptember 15-én.

 

A Regio-Net projekt támogatásával megvalósuló szakmai találkozón a Burgenlandi Gazdasági Kamara képviselői megismerhették a megyei kamara működését, szolgáltatásait, a régió gazdasági potenciálját és lehetőségeit, valamint feltárták azokat az együttműködési lehetőségeket, melyek hozzájárulnak a 2 régió közötti gazdasági kapcsolatok erősítéséhez.

 

Horváth Imre Tamásné, a Női Vállalkozói Klub elnöke köszöntő beszédében nagyra értékelte a Burgenlandi Gazdasági Kamara nyitottságát, és a két kamara közötti együttműködések elmélyítését.

 

 

 

A szakmai találkozó részeként a delegáció tagjai megismerhették a Borcsi Manufaktúra szakmai tevékenységét és gyógynövényekkel kapcsolatos tájékoztatását, melyet a családi vállalkozás tulajdonosai mutattak be a megjelent vállalkozások képviselőinek.

 

 

A kamara mosonmagyaróvári térségi irodájának megtekintése, belvárosi séta, egy kis történelmi visszatekintés a városról, valamint a Szögetközi Gyógynövény Fesztivál megtekintése szerepeltek még a programban.

 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png