Szigetköz Expo májusban – Kiállítók jelentkezését várják

Szigetköz Expo néven egy új rendezvényt indít útjára Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a Flesch Károly Nonprofit Kft. szervezésében.

logó

Időpont: 2020. május 22-24. (péntek-vasárnap)

Helyszín: UFM Aréna (9200 Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca)


 

Széchenyi 2020 program keretében Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a TOP-5.1.2-15-GM1-2016-00001 azonosító számú, „Foglalkoztatási együttműködések Mosonmagyaróvár térségében” című projekt megvalósításához kapott támogatást, melyben külön elemként szerepelt a város és a térség gazdaságának ismertté tétele. A fejlesztés eredményeként született meg a gondolat a Szigetköz Expo nevű 3 napos rendezvényről, mely helyszíne az UFM Aréna és környéke lenne, az ötlet gazdája pedig a Flesch Károly Nonprofit Kft.

A szervezők több kategóriában is várják a jelentkezőket, kiállítókat, mint ipar, kereskedelem, szolgáltatás, oktatás-képzés, kézműipar, szépség és egészség, turisztika és vendéglátás. Különlegessége lesz a rendezvénynek a „Minden, ami kert” kiállítás: növények, dekoráció, kisgépek, burkolatok, wellness. Egy igazi tavaszi-nyári kerti mustra ígérkezik kísérő rendezvényként, hangsúlyozva a természet közelségét, fontosságát térségünkben.


 

Pénteken délelőtt a szervezők várják a térség iskoláit, délután szakmai fórumok kapnak majd helyet. Szombaton a folyamatos színpadi bemutatkozó produkciók és szórakoztató kísérő programok várják az érdeklődőket, ahogy még vasárnap délelőtt is. A színpadon a szigetközi települések mutatkoznak majd be szombaton és vasárnap.

Cél megismerni egymást a Szigetközben élő vállalkozások, vállakózók részéről. Ki mivel foglalkozik, hogy tudja bemutatni, elindítani az egymás közötti kommunikációt, erősíteni a helyi jelenlétet. A lakosság és a látogatók számára pedig bemutatni a térség gazdasági erejét, sokszínűségét. A vállalkozások mellett helyet kapnak a települések és a civil szervezetek is bemutatkozásra.

Jelentkezés: ide kattintva!

Forrás: szigetkozexpo.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök