Színes programok a III. B-West-Ker Szakmai Napon

Magyarországon először mutatták be a FIT-VOLT napelemes előkorcolt fotovoltatikus rendszert.


Fotók: Németh T. Ferenc

Immár harmadik alkalommal került megrendezésre a B-West-Ker Szakmai Nap, melyen kiállítók, szórakoztató programok és szakmai előadások várták az érdeklődőket.
A szeptember 29-i rendezvényt kamaránk elnöke, Pintér-Péntek Imre nyitotta meg hivatalosan, majd szakmai előadásokkal folytatódott az egész napos rendezvény. Elsőként a Prefa-Hungária Kft. interaktív előadásának részeként, az "Átforduló homlokzatok PREFA karcolt fedéssel" új technológiát mutatták be. A Koelner Hungária Kft. a bádogosok számára kifejlesztett, gázpatronos gépek előnyeit ismertette. A BP2 nevű nemzetközi cég a rendezvény keretein belül mutatta be először Magyarországon Solroff márkájú, FI-VOLT típusú napelemes előkarcolt fotovoltatikus rendszerét. Ezt követően a szórakoztatásé volt a főszerep. Kiss Ádám, a Dumaszínház humoristája fergeteges standup előadásával fokozta a jókedvet. A nap hátralevő részében a 2022-es IFD Tetőfedők Világbajnokságon ezüstérmet szerezett magyar bádogos csapat bemutatkozása és az idei, gdanski EUROSKILLS-ről nemrég hazatért magyar ács versenyző és az őt felkészítő mentor élménybeszámolója következett.
A kiállítók között a kamara standja is ott volt és kollégáink hasznos információkkal szolgáltak a közreműködő vállalkozások számára.
A szakmai nap kiváló lehetőségként szolgált a tetőfedő és bádogos szakmák népszerűsítésére és nagyban hozzájárult a rendezvényre ellátogató diákok pályaorientációs ismereteinek bővítéséhez.

A Győr-Moson-Sopron Vármegye Kereskedelmi és Iparkamara ezúton is elismerését fejezi ki a szervező B-West-Ker Kft. részére.

 

Az oldal alján galéria található!
Fotók: Németh T. Ferenc


Kapcsolat:
GYMSM KIK Fertő-Rábaközi Térség
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png