Szintetika Kft

Szintetika Kft

A Szintetika Kft. több, mint 30 éves múltra tekint vissza, amely családi vállalkozásként néhány fővel indult, majd győri székhelyét megtartva, folyamatos fejlődés mellett - mind termékpalettában, mind dolgozói számban - mára 90 főre növekedett létszámmal elérte a kelet-közép európai regionális lefedettségű nagykereskedelmi szintet. Lakástextíliák, karnisok, belsőárnyékolók nagykereskedelmével és gyártásával, valamint azok kiskereskedelmi értékesítésével foglalkozunk.

Célunk, hogy Közép-Kelet Európa legjelentõsebb „window fashion” nagykereskedő cégévé váljunk, e gondolat mentén fejlesztjük folyamatosan cégünket. Hiszünk abban, hogy a lakáskultúránk kialakítása során a kényelem és funkcionalitás mellett, az egyediség kifejezése a legfontosabb szempont. Fontos számunkra, hogy lakossági vásárlóinknak, valamint közületi megrendelőinknek is teljeskörű szolgáltatást tudunk nyújtani a felméréstõl kezdve, a tanácsadáson át az egyedi méretre gyártással együtt egészen a felszerelésig. Évente kétszer bővítjük meglévõ kollekciónkat, melyek kialakításánál az egyes piacok egyedi igényeihez próbálunk igazodni.

Termékkínálatunk: Lakástextíliák: fényáteresztő függönyök, sötétítő anyagok, dekor anyagok (Szintetika Gold kollekció, InteriArt® kollekció néven), ágytakarók, párnák, abroszok, kültéri textíliák Karnisok: Karnisvilág és InteriArt® kollekció néven: design és funkcionális karnisok Belső árnyékolás: TechniTrend®, mely saját, levédett márkanév alatt roletták és sávrolók széles választékát kínálja a vevők egyedi igényeihez igazítva. 2021-ben megújult a Szintetika Home Design bemutatótermünk, ahol 350 m2-en várjuk kedves vásárlóinkat. Exkluzív üzletünkben partnereink és vásárlóink látványos bemutatófalakon és mintaállványokon tekinthetik meg, próbálhatják ki és tapinthatják meg termékeinket.

Cégünk nagyszabású projektek teljes körű kivitelezését is vállalja, a beruházások költségvetési kereteit figyelembe véve. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk hotelek, iskolák, kollégiumok, irodák és egyéb közösségi terek megszépítésében. A kamarai Védjegyprogram, és a kamarai ajánlás növeli cégünk ismertségét, elimertségét, ezáltal presztizsét, mely sokat jelent nekünk.

 

Szintetika Kft Szintetika Kft
Vágó Péter
Mészáros Lõrinc utca 5. 9023 Gyõr
www.szintetika.hu
3696618200

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png