Szintézis-Net Kft.

Szintézis-Net Kft.

Cégünk egyedi szoftverfejlesztésre specializálódott, különös tekintettel a MedTech, FinTech és a gyártói szektorra. Csapatunk közel 150 tapasztalt informatikusból áll, akik a szoftverfejlesztés teljes életciklusát (SDLC) lefedik. Partnereink közt találhatók startup-ok és nemzetközi vállalatok is.

Csapatunk a cég 2003-as alapításától kezdve folyamatosan növekszik. Mindennél jobban hiszünk abban, hogy hosszú távú, bizalomra épülõ kapcsolatokat tudunk kiépíteni a kollégáinkkal és az ügyfeleinkkel egyaránt. Ezek a kapcsolatok tették lehetõvé a több, tizenöt évnél régebb óta tartó partnerséget ügyfeleinkkel és azt, hogy cégünk munkavállalói fluktuációs aránya a szektorunkat tekintve igen alacsony. Elkötelezettségünk, - hogy érdemi hatást gyakoroljunk a világra - meghatározza az ügyfelekkel való együttmûködésünket. Fõ profiljainkból adódóan az évek során mély tapasztalatokra tettünk szert a szabályozott környezetben való fejlesztés terén (FDA, 510k stb.).

Az elmúlt évben mi is,- ahogy nagyon sok vállalkozás - súlyos gazdasági kihívássokkal néztünk szembe. Összefogásunknak és kemény munkánknak köszönhetõen sikerrel vettük az akadályokat. A cég stabilitása megkérdõjelezhetetlen, hisz ebben a terhelt gazdasági környezetben is tovább tudtunk növekedni, megõrizve az egészséges növekedési egyensúlyunkat. Az innovatív technológiák és a magas színvonalú teljesítmény a mindennapjaink része. Szintén fontosnak tartjuk, hogy a vállalati digitalizációban segítsük partnereinket. Cégünk számára az egyedi szoftver azt jelenti, hogy megoldásainkat ügyfeleink és végfelhasználóik egyedi igényeihez igazítjuk. Mi akkor vagyunk elégedettek, ha valódi értéket adunk, amely lehetõvé teszi ügyfeleink számára, hogy sikeresek legyenek.

 

Szintézis-Net Kft. Szintézis-Net Kft.
dr. Venesz Béla
9024 Gyõr Vasvári Pál u. 1/C
http://www.szintezis-net.hu
36204689806

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png