Taglátogatás a 15 éves KÁLDY-ÁCS Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A1288.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének képviselői április 10-én a 15 éves KÁLDY-ÁCS Kft.-nél tettek látogatást. Az 2009-ben létrejött vállalkozás fő tevékenysége  a tetőfedés, tetőszerkezet-építés, de építőipari generálkivitelezést is vállalnak. Farádon található telephelyükön, egy 500 nm2 alapterületű, gépesített, jól felszerelt műhelyben végzik az előkészületi munkálatokat. Széleskörű szolgáltatásuk magában foglalja a teljeskörű szerkezetépítést, felújítást, legyen szó lakóházakról, közintézményekről vagy ipari létesítményekről. A minőségi szolgáltatásokat hűen tükrözik a minőségi referenciák, melyek között számos térségi lakóingatlan szerepel.

„Csapatunk kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat és legújabb technológiákat alkalmazza munkái során, hogy biztosítsa a hosszú élettartalmú, megbízható épületeket és tetőket. Alkalmazkodunk vevőink igényeihez és segítjük őket a legjobb megoldás kiválasztásában. Legyen szó könnyűszerkezetes házról, új tető építéséről vagy meglévő tető felújításáról, a KÁLDY-ÁCS Kft. garanciát nyújt a kiváló minőségű munkára és az időben történő megvalósításra"
- nyilatkozta Káldy Károly ügyvezető.

A vállalkozás 5 éve önkéntes tagja kamaránknak, és mint duális képzési partnerek hatékonyan működnek közre ács szakmát tanuló diákok képzésében. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.
A taglátogatás során kamaránk képviselőit, Horváth Nikolett (ügyvezető - Horváth Bau Project Kft.), Zambó Péter (ügyvezető - Fensterwerk Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Káldy Károly ügyvezető, valamint felesége Káldyné Németh Alexandra fogadta.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png