Taglátogatás a 20 éves Kovács Bau Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A5847.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, május 15-én a 20 éves Kovács Bau Kft.-nél tett látogatást. A 2004-ben létrejött vállalkozás kezdetben főként szakipari kivitelezői tevékenységgel, szárazépítéssel és homlokzati hőszigeteléssel foglalkozott. Mostanra tevékenységi körük a belsőépítészeti munkáktól egészen a teljes körű generálkivitelezésig terjed. Tevékenységeik közé, múlt évben bekerült az építőanyagok kereskedelme is, amely a cég központi telephelyén - Jobaháza (külterület) Vasút u. 283. - szám alatt érhető el. A széleskörű árukészlet, gazdag géppark és szakértői személyzet, nagyban megkönnyíti az építőiparban értinett vállalkozások mindennapos kiszolgálását. A cég irodája Csorna központjában (Erzsébet királyné u. 1. - Korona épület) található, ahol koordinációs, könyvelői és egyéb adminisztratív feladatokat ellátó személyzet irodái találhatók. Jelenleg közel 40 főt foglalkoztatnak, de emellett jól kiterjedt alvállalkozói körrel rendelkeznek.
Az elmúlt 2 évtizedben a Dunántúlon, valamint az ország számos településén végeztek kivitelezést. Azonban nem az országos terjeszkedést, hanem a minőségi, megbízható, rugalmas munkavégzést tartják fontosnak és részesítik előnybe. A széleskörű referencia hűen tükrözi a szakértelmet és bizalmat.

Generálkivitelezés:

 • „Férőhelykiváltás Pásztoriban" tárgyú projekt keretében 10 db lakóépület építése
 • „Barnamezős terület rehabilitáció Csornán" keretében új szolgáltatóház építése
 • „Enese, óvoda bővítése" régi óvoda épület felújítása és új épület építése
 • „Beledi óvoda és bőlcsöde tetőfelújítása és külső homlokzat felújítása"
 • Beled, Orvosi rendelő energetikai felújítása
 • ALDI üzletek felújítása (Keszthely, Balatonfüred, Tatabánya, Nagykanizsa, Szombathely, Sopron, Budapest)
 • Járdaépítési munkák kivitelezése térkő burkolattal Jobaháza községben

Alvállalkozásban végzett munkák:

 • Sopron, Fagus Hotel felújítási munkái, felületképzés és szárazépítés
 • Sopron, Kis János u. 4. ingatlan teljes körű felújítása, építőmesteri munkák
 • Csorna, strandfejlesztés főépület, büfé és egyéb kiszolgáló épületek építési munkái
 • Győri vízi élménypark festés-mázolási munkák

„Számos ipari létesítmény, bevásárlóközpont, irodaház, szálloda, műemlék épület, oktatási intézmény, kórház, templom, társas- és családi ház kivitelezésében vettünk részt. A mai napig azt valljuk, hogy az elégedett ügyfél a legjobb reklám, és egyben a jövő záloga. Ennek szellemében dolgozunk a jövőben is." - nyilatkozta Kovács László ügyvezető.

A vállalkozás több mint 10 éve önkéntes tagja kamaránknak, és a kezdetektől részese a „Kamara által ajánlott vállalkozás" programnak. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése.
A taglátogatás során kamaránk képviselőit, Magyar Attila (ügyvezető - HI-MOD Audio Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Kovács László ügyvezető fogadta.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png