Taglátogatás a 30 éves Bio-Textima Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.4L4A5355_03.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége január 31-én a bősárkányi székhelyű Bio-Textima Kft.-nél tett látogatást.
A matracokat, ágyakat, kárpitozott hálószobabútorokat és kiegészítőket gyártó cég 30 éves tapasztalattal és szakértelemmel áll ügyfelei rendelkezésére.

1994-ben
indult útjára a ma már több évtizedes múlttal rendelkező családi vállalkozás, melynek hírneve Japánban is ismert. A manufakturális körülmények között, késszel készített biomatracoktól és párnáktól indulva hosszú utat járt be a vállalkozás. Az elmúlt három évtizedben matraccsaládjaikkal és alvásrendszereikkel a márkabolthálózatok mellett számos hazai és külföldi lakberendezési áruházba jutottak el. Az évek múlásával pedig egyre nagyobb jártasságot szereztek a projektmegrendelésben, mára már otthonosan mozognak a koncepció- és belsőépítészeti tervek világában is. Speciális termékeikkel és szolgáltatásaikkal a magánszálláshelyek mellett a szállodaipar, a kollégiumok vagy akár az egészségügyi intézmények számára is minőségi és tartós megoldásokat kínálnak.

A több mint 20 éves kamarai tagsággal rendelkező vállalkozás ma már az alapító, Vörös Gyula fiai, ifj. Vörös Gyula és Vörös Gábor vezetésével működik, és közel 40 főt foglalkoztat bősárkányi telephelyén. Emellett számos hazai és nemzetközi céggel is partnerségben állnak a minőségi és hatékony termékgyártás érdekében.
"Kifejezetten büszkék vagyunk, hogy a Rábaközben készített – számos hazai és nemzetközi díjjal elismert – termékeink a világ 3 kontinensének 15 országában keresettek" - tájékoztatta kamaránk képviselőit Vörös Gyula ügyvezető, aki a gyártás, csomagolás és raktározás folyamatát is megmutatta a látogatók számára.

Kamaránk képviselőit, Polák Pétert (ügyvezető, PPD Online Kft.), Németh T. Ferenc egyéni vállalkozót, valamint Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Vörös Gyula ügyvezető fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png