Taglátogatás a 30 éves KAPUTRADE Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal partneri együttműködését elősegítse.

4L4A8221.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének képviselői március 27-én a 30 éves KAPUTRADE Kft.-nél tettek látogatást. Az 1993-ban létrejött vállalkozás fő tevékenysége iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelem. Kapuváron található, 350 nm2 alapterületű telephelyükön, jól felszerelt műhely, raktár és iroda helyiségek, valamint egy tágas és gazdag árukínálattal rendelkező üzlet várja vásárlóit. A termékek között megtalálhatók, kéziszerszámok, kisgépek, rögzítéstechnikai termékek, hidraulikai tömlők és munkavédelmi felszerelések. A hidraulikai elemek fogalmazását és gyártását, hosszan tartó garanciával vállalják. A pneumatikai elemek forgalmazása és szállítása raktárról történik. A több ezer pneumatikai árucikk kínálatukból, szakértő kollégák segítik a megefelő választást és megoldást. Emelett számos autóalkatrész - ablaktörtlő lapátok, akkumulátorok, égőkészletek, egészségügyi dobozok, autóápolási kellékek, disztárcsák és egyéb alkatrészek - forgalmazásával is foglalkoznak.
A vállalkozás minőségi szolgáltatását hűen tükrözi a széleskörű referencia, melyek között olyan cégek szerepelnek, mint a Makita, Bosch, Portwest, FLEX és a Hafner. A barátságos és vendégszerető szemlélet pedig csak tovább erősíti a tudatot, miszerint újra és újra érdemes visszatérni a Kaputrade kapuvári üzletébe.

A vállalkozás közel 25 éve önkéntes tagja kamaránknak, mely idő alatt számos programon vettek részt és működtek közre. Terveik között szerepel a térség üzleti közösségének, a Nyugati Kapu Klubnak a felfedezése valamint a Rábaközi Szakmabörzén való közreműködés.
A taglátogatás során kamaránk képviselőit, Polák Péter ügyvezetőt (PPD Online Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársat, Eckhardt Dagmar Tanja ügyvezető, valamint Licskai Zsolt és Pászli Zsolt munkatárak fogadták.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png