Taglátogatás a Borsodi-CNC Kft.–nél

A fémmegmunkálással foglalkozó vállalkozás közel öt éve önkéntes tagja a kamarának.Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, december 5-én a szárföldi Borsodi-CNC Kft.–nél tett látogatást.
Borsodi Sándor 2002-ben indította egyéni vállalkozását, melynek tevékenysége fémipari munkák elvégzése, egyedi és sorozatgyártásban. A folyamatos fejlődés és növekedés hatására az egyéni vállalkozás mellett 2017-ben létrejött a Borsodi-CNC Kft. Mindkét vállalkozás a kezdetek óta foglalkoztat munkatársakat, sőt, tanulók foglalkoztatásában is hatékonyan közreműködnek.
Fejlett gépparkjuknak és szakképzett kollégáiknak köszönhetően rövid határidővel tudnak minőségi szolgáltatást nyújtani megrendelőik számára. A minőséget hűen tükrözi a széleskörű referencia, melyek között olyan cégek szerepelnek, mint a Mayer Bt., az Autoliv Kft., a Keiner Hungária és Sokoró Kft.
A Borsodi-CNC Kft. egyik nagy erénye, hogy a megmunkálás során a vésésről áttértek az üregelésre, melynek feltételeit maguk valósították meg azzal, hogy megépítették saját lineáris üregelőgépüket.
"Az üregelés olyan anyagleválasztási folyamat, mely során egy fogazott, ék alakú szerszámmal történik a forgácsleválasztás. Az üregelésnek két fő típusa van, a lineáris és a forgó üregelés. Az elterjedtebb lineáris üregelés során – melyet mi is alkalmazunk – a szerszámot tengely menti előtolással vezetik végig az álló munkadarabban vagy munkadarabon. Ezt a műveletet üregelő gépen végzik. Az üregelést elsősorban tengelyagyak hornyainak készítésére fejlesztették ki. Mint később kiderült, igen hasznos eljárás különböző alakzatok nagy termelékenységű megmunkálására" - mondta el Borsodi Sándor ügyvezető.

Hitelesség, szakmaiság, minőség, biztonság! A Borsodi-CNC Kft. 2024-ben is a "Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás" védjegy birtokosa, melynek tagjai a minőséget, megbízhatóságot és hitelességet képviselő önkéntes kamarai tagvállalatok.

A taglátogatás résztvevői:

  • Erdős Vilmos – GYMSM KIK
  • Németh Ferenc – egyéni vállalkozó
  • Polák Péter – PPD Online Kft.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png