Taglátogatás a Csabala Plexi Kft.-nél

A vállalkozás 4 éve erősíti az Ipari Tagozatot, mely során lehetőségük nyílt számos kamarai szolgáltatás megismerésére.

A cég műanyag lemezek megmunkálásával foglalkozik, mely során plexiből, polikarbonátból és egyéb ipari műanyagból készítenek különböző termékeket. Ügyfeleiknek bélyegzőkészítést és névtáblakészítést is biztosítanak.
A Csabala Plexi Kft. 12 éve működik Győrben, a Mészáros Lőrinc utcában, a Volán udvarban. A kamarai delegációt ifj. Nikodém Csaba és Virágh Balázs ügyvezetők fogadták és vezették körbe a telephelyen, miközben megmutatták a műanyag lemezek megmunkálásának különböző fázisait.

Nikodém Csaba örömmel osztotta meg tapasztalatait a kamarai együttműködésről, hiszen az Ipari Tagozat szakmai programjain, rendezvényein mindig hallani szokott számára releváns információkat. A Kamara 9. Plato csoportjának tagja, az immáron 3 éve Védjegyes vállalkozás képviselője és számos kamarai rendezvény résztvevője. Számára a kapcsolatépítés a legfontosabb és ebben a kamara, az Ipari Tagozat rengeteget nyújtott számára.

Önkéntes tagjaink meglátogatásának elsődleges célja az igényfelmérés mellett kamaránk szolgáltatásainak ismertetése.

Amennyiben Ön is szeretne gazdasági közösségünkhöz tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!

 

Kapcsolat:
9021 Győr, Szent István út 10/A
Tóthné Szabó Beatrix »»
Tel.: +36 96 520 244; +36 20 2277 127
E-mail: tothne.szabo.beatrix##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png