Taglátogatás a DANÉP Kft.-nél

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.4L4A7693.jpg

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége február 14-én a csornai DANÉP Kft.-nél tett látogatást.
Az 1996-ban alapított építőipari vállalkozás kezdetben nagyrészt mezőgazdasági épületek generálkivitelezésével foglalkozott Dani Tibor tulajdonos ügyvezető irányításával. Az alapító elkötelezett volt a minőségi munka és ügyfélelégedettség iránt, és ennek köszönhetően a vállalkozás hamarosan megnyerte magának a mezőgazdasági beruházók bizalmát. 2006-ban jött el a generációváltás első pillanata, amikor az ügyvezető fia, Dani Richárd építőmérnök is a családi cégben kezdett el dolgozni, műszaki előkészítő munkakörben. Feladatai fokozatosan bővültek, 2012-től az ügyvezetői pozíciót is ellátja. Ezt követően a vállalkozás folyamatosan bővült és bővítette tevékenységi körét. Ezáltal a kezdeti mezőgazdasági beruházások, családi házak-, lakóépületek generálkivitelezésével, valamint középületek felújításával egészültek ki.

"Különösen nagy tapasztalattal bírunk az uniós finanszírozású mezőgazdasági beruházások előkészítésében, kivitelezésében és elszámolásában. Társaságunknál fontos a műszaki, technikai és technológiai fejlesztés. Mindig a legkorszerűbb anyagokkal és technológiákkal dolgozunk.
Nagy hangsúlyt fektetünk a minőség biztosítására és a határidők betartására. Referenciáink között számtalan új lakó-, ipari- és mezőgazdasági épület, illetve felújított közintézmény, egyházi épület található Soprontól Győrig, Mosonmagyaróvártól Pápáig bezárólag" – számolt be büszkén tevékenységükről Dani Richárd ügyvezető.

A DANÉP Kft. 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak, azóta számos hasznos programon és rendezvényen vettek részt. Dani Richárd 2016-2020 között az Etikai Bizottság, 2020-tól az Ellenőrző Bizottság tagja.

Kamaránk képviselőit, Horváth Nikolettet (ügyvezető, Horváth Bau Project Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatársakat Dani Richárd ügyvezető fogadta.

Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png