Taglátogatás a Dubnicz Szerviz Kft.-nél

Kamaránk taglátogatási projektje keretében Dubnicz Pállal és Vucsics Katával, a mosonmagyaróvári Dubnicz Szerviz Kft. tulajdonosaival találkoztunk.

Pozsgai Károly, kamaránk Mosonmagyaróvár térségi elnökségi tagja, a Pozsgai Hidraulika Kft. tulajdonos ügyvezetője és Kiczenko Mária térségi irodavezető bemutatta kamaránk megújult szolgáltatási kínálatát, és megismerte, milyen kamarai, üzleti, vállalkozásfejlesztési rendezvényekre látogatna el szívesen a Dubnicz Szerviz Kft. csapata, milyen kamarai szolgáltatásokat venne igénybe.

Dubnicz Pál 1994-ben indította egyéni vállalkozását a család garázsában, Diesel Motor Szerviz néven. A fiatal autószerelő mester dízel adagolókra specializálódott hosszú éveken keresztül, majd fokozatosan tovább bővítette az autóiparon belüli szolgáltatásait. A cég fejlődése új formát kívánt. A korábban egyeduralkodó dízeljavítás mellé bekerült a benzinnel működő autók szervizelése is, így született meg a Dubnicz Szerviz Kft.
A szerviz a Lajta-Hanság Zrt. mosonmagyaróvári telephelyén belül található, egy 400 m2-es műhelyben. Itt lehetőség van – a személy- és kisteherautókon kívül – nagyobb tehergépjárművek és egyéb nagyobb járművek (pl.: traktorok) zárt térben történő javítására.
A Dubnicz Autószerviz fő profilja az üzemanyagellátórendszer-javítás, a diagnosztika és az általános autószerviz. A cég hivatalos Ford szakszervizként is működik. Műszerparkjukban több, a környéken egyedülálló gép is található, ezzel is segítve a hozzájuk forduló ügyfelek problémájának hatékony megoldását.

Közel 30 év tapasztalat, több mint 24 000 munkalap van már a hátuk mögött.

Üzleti filozófiájuk alappillére a fejlődés. Azon dolgoznak, hogy az általuk legjobbnak tartott műszerekkel, gépekkel tudják elvégezni napi feladataikat. A szakmai képzések mellett kommunikációs vonalon is fejlesztik magukat. Mindezeket annak érdekében teszik, hogy minél többen minél elégedettebben távozzanak szervizükből.

A cég szolgáltatásairól még többet megtudhatnak honlapjukat olvasva: https://dubnicz.hu

A találkozás során ezúttal is beigazolódott, hogy a tagok és kamara felé támasztott elvárásaik megismerésére, kamarai szolgáltatásaink és lobbitevékenységünk megismertetésére, a visszajelzések begyűjtésére az egyik leghatékonyabb eszköz a személyes párbeszéd.
Köszönjük az értékes beszélgetést Vucsics Katának és Dubnicz Pálnak!

Amennyiben az Ön vállalkozása még nem tagja kamaránknak, de szeretne egy jól működő üzleti közösséghez tartozni, csatlakozzon hozzánk!

 

Kapcsolat:
GYMSM KIK Mosonmagyaróvári Térség
9200 Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 1-3.
Kiczenko Mária
térségi irodavezető
Tel.: +36 96 579 211; +36 20 343 5902
E-mail: kiczenko.maria##kukac##gymsmkik.hu


 


 

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png