Taglátogatás a Gombás Autócentrum Kft.-nél

A vállalkozás járművek javításával, szervizelésével és vizsgáztatásával foglalkozik.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térségének küldöttsége legutóbb, október 4-én a beledi Gombás Autócentrum Kft.-nél tett látogatást.
A cég alípítója, Gombás László egyéni vállalkozóként kezdte autószerelői tevékenységét, majd a folyamatosan bővülő szolgáltatásoknak és ügyfélkörnek köszönhetően rövid időn belül a térség egyik legmeghatározóbb autószerelő centrumává fejlődött. A növekedésnek köszönhetően 2008-ban létrejött a Gombás Autócentrum Kft. és további tevékenységekkel bővült a cég portfóliója. A márkafüggetlen javítás és szervizelés mellett önkiszolgáló autómosót és autótisztító berendezéseket is üzemeltetnek. A Gombás Truck Service a Bosch Car Service tagja, ami márkafüggetlen tehergépkocsi szervizeléssel is foglalkozik. Továbbá vállalják járművek műszaki- és eredetiség vizsgáját, valamint autóbuszok és mezőgazdasági gépek szervizelését és vizsgáztatását.
A Gombás család iskolapéldája egy jól sikerült céges generációváltásnak. Működésük során kidolgozott átvezetési folyamatnak köszönhetően a cég vezetése ma már Gombás Annamária és testvére, Gombás Ádám kezében van. A fiatalos, de tudatos gondolkodási módnak köszönhetően a vállalkozás működése és fejlődése az ő vezetésükkel is töretlen.

A kamarában rejlő lehetőségekről egyeztetett a taglátogatási projekt keretében:

  • Magyar Attila ügyvezető (HI-MOD Audio Kft.),
  • Németh Ferenc egyéni vállalkozó,
  • Erdős Vilmos kamarai munkatárs,
  • Gombás Ádám ügyvezetővel.

Képgaléria a beszámoló végén.
Fotók: Németh T. Ferenc


A taglátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!


Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png