Taglátogatás a hegykői Kertész Vendégháznál

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége fontosnak tartja, hogy önkéntes kamarai tagjainak véleményét megismerje, ezáltal a partneri együttműködést elősegítse.

Kamaránk Fertő-Rábaközi Térsége legutóbb, július 13-án  a festői szépségű Hegykőn, Kertész Pálné egyéni vállalkozónál tett látogatást.
A vállalkozás vendégházak, kiskereskedelmi vegyesbolt és trafik üzemeltetésével foglalkozik. 10 db, jól felszerelt apartmanjukban egyidejűleg közel 50 főt tudnak elszállásolni, akiknek a szálláshely kitűnő kiindulópontként szolgálhat a Fertő-táj felfedezéséhez. A vendégház udavarán grillező, úszómedence, napozóterasz és játszótér várja a pihenni vágyókat.
Élelmiszerboltjuk közkedvelt a település lakóinak körében, akik széles termékkínálattal és barátságos, vendégszerető személyzettel találkozhatnak.

A több mint 30 éve létrehozott vállalkozás 2000 óta önkéntes tagja kamaránknak, a több mint két évtized során számos hasznos programon vettek részt és működtek közre.
A partnerlátogatás célja az új programok megismertetése, a partneri viszonyok fejlesztése volt.

Kamaránkat képviselte, Bokor László (egyéni vállalkozó) Magyar Attila (ügyvezető, HI-MOD AUDIO Kft.) és Erdős Vilmos kamarai munkatárs, akiket Kertész Pálné vállalkozó fogadott.


A partnerlátogatások fontos eszközei a kapcsolatok ápolásának és a partneri viszonyok fejlesztésének.
Amennyiben az Ön vállalkozása még nem rendelkezik önkéntes tagsággal, de szeretne egy jól működő közösséghez tartozni, csatlakozzon és fedezze fel a kamarában rejlő lehetőségeket!
Értékteremtő beszélgetések, változatos programok, bizalmi kapcsolatépítés!Kapcsolat:
9330 Kapuvár, Győri út 2.
Erdős Vilmos »»
Tel.: +36 96 779-889; +36 20 363-2729
E-mail: erdos.vilmos##kukac##gymsmkik.hu»

Kamarai rendezvények

Hír kategóriák

Témakörök

szechenyi.png